Share Button

Paketresor till Kina

Starta din paketresa till Kina via oss

Beijings höjdpunkter
Upplev det genuina Beijing, långt bortom turistfällorna. Känn historiens vingslag i historiska miljöer till fots och på cykel. Beijing – på riktigt!


Pris från 4120:-

Shanghai med omnejd
Upptäck det äkta Shanghai med din egna guide och bil med chaufför. Turerna sträcker sig mellan 5-8 dagar.

Pris från 8450:-

Rundresor
Välj bland våra populära rundresor med olika teman. Guidning sker på svenska och engelska. Reslängd mellan 9-15 dagar.

Pris från 11498:-

Vandring på Kinesiska muren
Vandring på de mest oröda delarna av muren med din egna guide och bil med chaufför. Turerna sträcker sig mellan 8h och 2 dagar.
 

Pris från 960:-

Dagsutflykter 8h
Våra dagsutflykter passar dig som har ont om tid men vill se så mycket som möjligt. Detta är då det bästa sättet att se Beijing eller Shanghai.
 

Pris från 985:-

Paketresa till Kina

En paketresa till Kina är ett smart val för den som vill resa bekvämt och samtidigt försäkra sig om att man inte missar något viktigt. Kina är ett gigantiskt land med en befolkning och kultur som varierar beroende på vart i landet man befinner sig. Detta innebär att man med en paketresa har möjlighet till att se många sidor av det spännande Kina under en och samma resa.

Eftersom vi tror att en personlig upplevelse skapar den bästa reseupplevelsen erbjuder vi enbart privat guidade resor där en guide och en chaufför med egen bil jobbar endast för dig och ditt sällskap – inga andra. Den som investerar i en paketresa med oss får högsta möjliga kvalitet, trygghet och flexibilitet under resan eftersom vi jobbar för att ni skall få uppleva det ni är extra intresserade av på ett sätt som fungerar för just er.

Med oss kan ni helt enkelt resa i er egen takt och har alltid möjlighet att justera dagsprogrammet under dagen. Därför passar våra privat guidade paketresor perfekt för såväl barnfamiljer som par och vänner i en egen grupp. En skräddarsydd resa till Kina enligt alla era önskemål är med andra ord inom räckhåll – bara ett telefonsamtal bort.

Våra paketresor till Kina

Alla våra populära paketresor till Kina innebär en möjlighet att se landets hetaste turiststäder ur ett personligt och spännande perspektiv. De olika resorna sträcker sig från fyra till femton dagar – allt för att du som resenär skall kunna anpassa din resa till just din egen situation.

Samtliga resor erbjuds med en privat guide och en bil med chaufför som tar er runt till de platser ni vill besöka. På detta sätt får ni en personlig upplevelse och kan självklart justera er dag efter hur det passar er – era guider är glada att hjälpa till. Det enda ni måste göra för att denna drömresa skall bli av är att kontakta oss för att meddela vilket datum ni vill åka så ordnar vi på Kinaupplevelser resten.

Endast två personer behövs för att paketresan till Kina skall kunna bokas men självklart arrangerar vi resor även om ni är många fler än så.

Skräddarsydda paketresor till Kina är ett smart val

När man skall ut och resa finns det mycket att tänka på innan man bestämmer sig för vart man skall åka och på vilket sätt. För de allra flesta människor är en tydlig budget något som är A&O för att resan skall bli av – speciellt om man skall resa långt som till exempel till Kina och dessutom vill vara borta relativt länge. Här är en paketresa ett smart val av ett antal olika anledningar.

Med en paketresa kan man för det första vara säker på att man inte missar något viktigt i landet man vill besöka – en erfaren researrangör som oss på Kinaupplevelser.nu håller alltid koll på det senaste och de viktigaste platserna att se – såväl från ett historiskt som ett modernt perspektiv.

En viktig punkt när man reser till ett land som Kina är också att man med en paketresa kan känna sig säker på att de hotell och övernattningar man har sker på säkra och bra hotell av hög kvalitet. Med en paketresa till Kina kan man med andra ord vara säker på att man undviker dåliga hotell.

Med ett stort utbud av lågprisbolag är det ofta frestande att välja detta alternativ när man skall ut och resa – de allra flesta av oss vill ju trots allt spara pengar där vi kan för att på så sätt kunna uppleva så mycket som möjligt trots att vi har en begränsad budget. Dock är det ofta ett faktum att man med en paketresa till Kina faktiskt kan spara pengar om man jämför med en resa man skapar på egen hand. I våra paketresor ingår trots allt såväl boende, som flygresa till Kina som transporter, avgifter och andra kostnader på plats. Eftersom man får en lista med det som ingår på förhand slipper man med andra ord kostnader man inte räknat med på plats. Man kan på detta sätt planera för sin budget långt i förväg och dessutom få mer fördelaktiga priser på exempelvis inträde till museum och liknande eftersom detta har arrangerats av resebyrån man åker med.

Sist men inte minst – en paketresa till Kina innebär att man slipper fundera över seder och bruk samt andra regler man måste följa i detta spännande land. Detta då de erfarna guiderna hjälper er på plats och ser till att ni smidigt tar er fram i landet utan onödiga förseningar. Med en paketresa till Kina får man helt enkelt en smidig och fantastisk upplevelse och minnen för livet.

Följ oss på Facebook

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Fyll i uppgifterna nedan för att få nya spännande resmål och speciella erbjudanden direkt i din inkorg.

Kontakta oss

019 - 777 28 88 / kontakt@kinaupplevelser.nu
Engelbrektsgatan 11, 702 12 Örebro
Org.nr: 556927-5240