Resor till Peking & paketresa

Resor till Peking & paketresa

Vi arrangerar er resa till Pekings höjdpunkter

Peking – eller Beijing som staden också kallas – är en pulserande världsmetropol fylld av upplevelser för den som är redo för spännande äventyr. En paketresa där ni får möjlighet att se alla Pekings höjdpunkter under ett par intensiva men också avslappnande dagar är en unik chans att komma denna spännande kultur nära på riktigt.

Med oss på Kinaupplevelser får ni dessutom chansen att uppleva allt detta med en privat guide och chaufför som tar er runt i denna stad och hjälper er med en skräddarsydd resa som är unik i sitt slag.

Peking har en lång och färgstark historia som våra privata guider kan berätta allt som är värt att veta om och självklart kan ni anpassa er dag allt eftersom ni vill ha den – våra guider är glada att hjälpa er med detta. Kinas huvudstad har av många beskrivits som den ultimata kombinationen mellan modern storstad och ett traditionellt sätt att leva och detta kan man se i form av såväl progressiv arkitektur i Pekings affärsdistrikt som människor på väg till något av de många templen på lunchrasten.

En resa hit är med andra ord en studie i de fantastiska kontraster som kan rymmas inom en och samma stad med miljontals invånare.

Våra löften till dig

  • Du fokuserar helhjärtat på din upplevelse – resten sköter vi!
  • Guide, bil och chaufför jobbar endast för dig och ditt sällskap – inga andra!
  • Sveriges bästa hotellurval för Kina.
  • Endast populära restauranger där lokalbefolkningen besöker.
  • Inga shoppingfällor eller gömda avgifter under resan.
  • Många unika aktiviteter som du bara kan göra hos oss.
  • Noll risk för att resan inte blir av.
  • En kvalitetsresa med ett oslagbart pris.

Vi tror på att skapa paketresor till Kina som ger dig som resenär en personlig och genuin upplevelse med ett professionellt engagemang från alla våra guider och chaufförer. Med våra resor får du en skräddarsydd upplevelse och en privat guide och chaufför med bil under hela resans gång. De jobbar helt enkelt bara för dig och ditt sällskap – ingen annan.

Vi ger dig Sveriges bästa hotellurval för Kina, enbart besök på populära restauranger som lokalbefolkningen tycker om och själv äter på och självklart inga shoppingfällor eller gömda avgifter under resan. Vårt mål är helt enkelt att skapa en resa med unika aktiviteter som du bara kan göra hos oss.

Allt som behövs är att ni är minst två personer som bokar denna resa med oslagbart pris så garanterar vi att den blir av. Sedan är allt du behöver göra att fokusera helhjärtat på din upplevelse – resten sköter vi.

Peking – eller Beijing som staden också kallas – är den gigantiska huvudstaden i folkrepubliken Kina. Som hem till 19.4 miljoner invånare är den också en av världens största huvudstäder och lockar varje år miljontals besökare i form av turister från andra delar av världen såväl som från övriga Kina. Resor till Peking har med andra ord blivit mycket populära – mycket tack vare att staden arrangerade de Olympiska Spelen år 2008.

Peking är en mycket gammal stad som grundades för cirka 3 000 år sedan. Den första gången staden blev landets huvudstad för första gången år 1153. Därefter har Peking med längre och kortare avbrott varit Kinas huvudstad under en majoritet av tiden fram till idag.

Peking är Kinas politiska och kulturella centrum, medan Shanghai som också är landets folkrikaste stad fortfarande kan sägas vara landets ekonomiska centrum. Mängder av internationella företag etablerar sig dock varje år i både Peking och Shanghai vilket har ökat på antalet internationella invånare med många tusen.

Peking har en lång och färgstark historia och har under sin långa tid som stad skapat ett unikt kulturarv där man kan hitta ett flertal världsberömda minnesmärken. Bland dessa finns bland annat den Förbjudna staden, Kinesiska muren, kejserliga gravar, Himmelska fridens torg, Lamatemplet Trum- och klocktornen samt Konfuciustemplet. Peking har under sina år som stad styrts av olika dynastier som alla har gjort ett stort intryck på staden och landet i stort.

Peking har en levande matkultur och man kan tack vare de många kineser som varje år flyttar till staden få uppleva även lokala maträtter från olika delar av landet. Det faktum att man en dag kan äta mat från ett stånd på en marknad för att nästa dag inta sin måltid på en femstjärnig restaurang gör att möjligheterna till unika matupplevelser är mycket stora när man besöker Peking på en paketresa. De allra flesta som besöker Peking kan vittna om att de smaker man tror sig känna igen från hemstadens kinesiska restaurang utmanas till max eftersom de är långt mer spännande än vad man någonsin trott.

Med en paketresa till Peking får man möjlighet att se en av Kinas viktigaste städer och dessutom uppleva en unik kultur inom en och samma stad. Med andra ord kan man genom ett besök med en paketresa till Peking räkna med en unik drömresa man kanske bara får uppleva en gång under sin livstid.

Våra paketresor