Yashow Clothing Market

Denna liknar silkesmarknaden men med en aning mer rimliga priser, urval och service. Att pruta är avgörande. Det är ett utmärkt ställe att hitta falska märkeskläder, elektronik, klockor, skor, kinesiska kuriositeter, pärlor och juveler.

Marknaden säljer mest kläder och olika accessoarer. Utlänningar är huvudkunden på denna marknad. Om du speciellt är intresserad av pirata märkeskläder är Yashow ett bra alternativ. Säljarna på denna marknad pratar bra grundengelska inom sitt eget försäljningsområde eftersom marknaden är så populär för utländska kunder och de har jobbat på den här marknaden så många år.

Att våga pruta hårt på dessa marknader är a och o för att få de tokbilliga priser alla talar om. Försäljarna på dessa marknader brukar ha ”inrikes” och ”utrikes” priser. Om de ser en utlänning, då blir det automatiskt ett högre startpris. Därför är det viktigt att pruta mycket så att du inte betalar ett överpris. Ett bra tips är att, om möjligt, ha med dig en kines för att hjälpa dig att pruta när du handlar på marknaden.

PRAKTISK INFO

ÖPPETTIDER
Alla dagar 10:00-20:30

KATEGORI
Kläder, väskor, souvenir, accessorer

BUDGET
20 RMB – 500 RMB per föremål

KARAKTÄRISTISKT
Piratprodukter, överpris, många utländska kunder

TRANSPORT INFO

雅秀服装市场 [ya xiu fu zhuang shi chang]
Yashow clothing market

Tunnelbana: Ta linje 2 och gå av vid Dongsishitiao station.

Taxi: 请带我去三里屯的雅秀服装市场,谢谢!
Vänligen kör mig till Yashow clothing market, tack!

Våra paketresor