OM OSS

VARFÖR RESA MED OSS?

ALLTID HÖGSTA KVALITÉ

En resa med oss är motsatsen till ospecificerat resande. Vårt nära samarbete med lokala guider, billeverantörer, restauranger och hotell gör att vi alltid kan garantera högsta kvalité. Vi undviker aktivt irriterande turistfällor och undermåliga matställen.

FULL KONTROLL ÖVER DIN RESA

Tack vare att ni slipper förhålla er till en större turistgrupp har ni friheten att i lugn och ro välja hur länge ni vill göra en specifik aktivitetet eller om ni hellre tar en halvdag på egen hand.

LUTA DIG TILLBAKA

Grundtanken med våra paketresor är att ni tryggt kan lämna över det jobbiga bitarna med att resa på oss. Luta er tillbaka och njut av Kina medan vi bokar flyg, tåg, boende, egen chaufför, ordnar visum och planerar ett fullspäckat aktivitetsprogram.

VI HÅLLER OSS UPPDATERADE

Vår expertis rör framförallt resor till Kina, främst med Beijing, Xian, Shanghai, Guilin och Yangshuo. Våra kompetenta guider har stenkoll på den senaste reseinformationen – öppettider, vad som gäller vid kinesiska högtider, pågående vägarbeten, stadens för tillfället hippaste restaurang osv.

FÅ EN PERSONLIG RESEKONSULT

När ni bokat er resa får ni en personlig resekonsult som ni kan vända er till för information och som hjälper er med att exempelvis söka visum. För att garantera er trygghet som resenär får ni alltid svar inom 24 timmar av er dedikerade resekonsult.

GODA VITSORD FRÅN RESENÄRER

Vi vill sälja “wow-upplevelser” och stå för kvalité rakt igenom. Glädjande nog tyder många av våra tidigare resenärers recensioner att vi väldigt ofta lyckats med just detta. För att vi ska kunna upprätthålla den höga nivå uppmuntrar vi dig som rest med oss att gärna lämna ett omdöme på vår Facebooksida!

VÅR FILOSOFI – TRYGGT, SMIDIGT & FLEXIBELT

Kinaupplevelser grundades med en tydlig ambition – att fler svenskar skulle få chansen att uppleva landet som vi älskar. Självklart städerna och sevärdheterna som definierar Kina som resmål men vi ville även glänta på dörren till ett Kina som normalt inte syns i resekatalogernas utbud.

Kinaupplevelsers skräddarsydda resor är för dig som tröttnat på att ingå i begränsande turistgrupper. Vi låter er uppleva Kinas höjdpunkter i den takt ni önskar utan att råka ut för de största turistfällorna. Tryggt, smidigt och flexibelt.

Vi gör allt för att du ska få en så bekymmersfri resa som möjligt!

Kontakta oss

Har du några funderingar kring våra resor eller andra frågor? Skriv ner ditt ärende i formuläret nedan så svarar vi inom kort!

  • Namn*
  • Telefon
  • E-post*
  • Meddelande*

Hitta oss

Postadress:
  • Private Travel Sweden AB
  • Måttbandsvägen 12
  • 187 66 Täby
Öppettider:
  • Måndag-fredag 9-16:30
  • Lördag & söndag stängt

Välkommen att ringa oss på 08-26 17 88
eller maila på kontakt@kinaupplevelser.nu

Våra paketresor