Köpvillkor

Köpvillkor för visum

Företaget

Kinaupplevelser.nu är registrerat under Private Travel Sweden AB med organisationsnummer 556927-5240 med säte i Örebro.

Priser

Priserna är angivna inklusive moms. Priset som presenteras är totalpriset som inkluderar myndighetsavgift, vår serviceavgift samt porto. Alla priser kan ändras utan varsel. Vi reserverar oss även mot eventuella tryck- och skrivfel samt felaktig information angående regler för visum. Betalningarna hanteras av Billmate.

Antal resenärer

Minst två personer måste ansöka om E-visum tillsammans, resenärerna måste även resa tillsammans både vid in- och utresa från Kina. För det traditionella visumet kan man ansöka om man är ensam.  Observera att Kina har visumtvång, alla personer, även spädbarn, måste ha visum till Kina.

Assistans av visumansökan

Vi erbjuder assistans med att ansöka om visum till Kina. Vi tar emot er ansökan, kontrollerar den och hjälper er att, med kundens medgivande, kostnadsfritt komplettera den vid behov. Kunden är dock alltid huvudansvarig för ansökan.

Godkännande av visumansökan

Det är alltid kinesiska myndigheten som avgör om alla på ansökan beviljas visum. Vi, Private Travel Sweden AB kan inte hållas juridiskt ansvarig eller ersättningsskyldig om visumansökan skulle avslås. Vid avslag på visumansökan återbetalas hela beloppet för visumansökan.

Kontrollera visumet

När ni fått visumet måste kunden själv kontrollera att alla uppgifter i visumet är rätt.

Åldersgräns

Den som beställer av Visum till Kina måste vara minst 18 år gammal vid beställningstillfället.

Återbetalning

Ansökan kan inte återkallas efter ansökt och ingen återbetalning ske.

Betalning

Visumavgift kan betalas med kort eller faktura (14 dagar kredit). Betalningarna hanteras av Billmate, www.billmate.se. Anslutningen till Billmate sker över en krypterad förbindelse.

Väljer du att betala med faktura, tillkommer 50 kr som administrationsavgift. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift på 60,00 kr samt dröjsmålsränta om 11 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Viss information som Billmate tar del av kan komma att användas i marknadsföringssyfte men behandlas alltid i enlighet med personuppgiftslagen.

Efter mottagen beställning kommer din handläggare att kontakta dig. Ni informeras då om vilka dokument vi behöver från er för att kunna ansöka om visum.

Visumet kan inte betalas med Billmate om det är närmare än 15 dagar till inresa till Kina. Kontakta oss om ni från idag ska resa in i Kina inom 15 dagar.

Personuppgifter hantering

Private Travel Sweden AB följer Datainspektionens rekommendationer och råd om PUL – Personuppgiftslagen. Personuppgifter som du lämnar i samband med att du fyller i ett kontaktformulär eller beställa visum behandlas av Private Travel Sweden AB för förberedelse och administration av den berörda tjänsten. Personuppgifterna lagras och utgör underlag för marknads- och kundanalyser samt för marknadsföringsändamål. Denna lagring och användning av uppgifterna görs endast av Private Travel Sweden AB, och uppgifterna kommer ej att lämnas vidare till tredje part annat än där så är nödvändigt för ansöka av visum.

Våra paketresor